Clinic Divine logga Ny hemsida släpps den 29:e februari!
08-612 95 19, Västmannagatan 51, Odenplan
08-643 42 10, Katarinavägen 7, Södermalm
08-121 380 01, Kommendörsgatan 20, Östermalm
031-797 26 10, Vasaplatsen 6, Göteborg
Nyheter

  • Den nya grafiska profilen är klar! Den 29:e februari släpper vi den. Ny hemsida, ny logga, ny inredning och mycket mer. Det kommer att bli snyggt. Riktigt snyggt!!

  • Vi växer så det knakar! Jobba med oss i ett spännande företag som hela tiden utvecklas. Skicka din ansökan till ansokan@clinicdivine.se

  • Följ Clinic Divines skönhetsblogg! Få de senaste tipsen, erbjudanden och uppdateringarna inom skönhet med huden som fokus. Våra terapeuter sitter på massor av kunskap och hemligheter som vi nu delar med oss.

Webshop

Besök vår webshop. Där kan du köpa professionella vaxprodukter, dermalogica och snart Jane Iredale. Leverans inom 2-3 dagar. Till Webshopen


Media
Clinic Divine i Nyhetsmorgon

Sociala Medier

Facebook
Google+
Twitter
Jobba hos oss

Clinic Divine växer! Vi söker nu Sveriges bästa hudterapeuter. Skicka ditt CV till ansokan@clinicdivine.se


ansiktsbehandling i stockholm

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Clinic Divines hudterapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Som kund får du alltid en professionell ansiktsbehandling av välutbildade terapeuter.
THE DERMALOGICA TREATMENT 60min 750:-
Dermalogicas grundliga ansiktsbehandling. Din hudhälsa står helt i fokus när vi skräddarsyr behandlingen efter just dina behov och önskemål. En ansiktsbehandling där det ingår dubbelrengöring, facemapping, peeling, porrengöring eller massage, mask, samt avslutande produkter.

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN 60min 790:-
En grundlig hudvårdsbehandling med fokus på vanligt förekommande hudproblem hos män såsom inåtväxande skäggstrån och känslighet eller uttorkning vid rakning. I denna behandling ingår dubbelrengöring, facemapping, peeling, porrengöring eller massage, mask samt avslutande produkter.

AGE SMART TREATMENT 60min 790:-
Ge huden en kraftfull kick! En ansiktsbehandling som är framtagen för att behandla, motverka och reducera tecken på förtida åldrande, 60min. I ansiktsbehandlingen ingår dubbelrengöring, facemapping, exfoliering med AHA- och BHA-syror, energizing massage med AGE-smart complex, special mask samt avslutande produkter. Görs med fördel på "kurbasis".
För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 ggr x 45 min, 500:-/beh.

MEDIBAC CLEARING TREATMENT 60min 790:-
Fet problemhy drabbar inte bara tonåringar utan även vuxna kan visa tendenser till pormaskar och små- eller stora akneliknande utslag. Målsättningen är att reglera talgproduktion, djuprengöra tilltäpptheter samt återställa normal hudhälsa. I denna behandling ingår dubbelrengöring, facemapping, exfoliering med AHA- BHA-syror, porrengöring, special mask samt avslutande produkter. Görs med fördel på "kurbasis".
För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 ggr x 45 min, 500:-/beh.

CHROMA WHITE TRx TREATMENT 60min 790:-
Sol, hormoner och hudinflammationer påverkar de pigmentproducerande cellerna i huden. Detta resulterar förr eller senare i det som kallas pigmentrubbningar. Med ChromaWhite TRx kan pigmenteringar minimeras och hudtonen jämnas ut. Ingår dubbelrengöring, facemapping, exfoliering med AHA- BHA-syror, porrengöring, special mask samt avslutande produkter. Görs med fördel på "kurbasis". För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 ggr x 45 min, 500:-/beh.

ANSIKTSBEHANDLING EXPRESS 30min 550:-
En intensiv behandling med Dermalogicas effektiva produkter. I denna behandling ingår dubbelrengöring, facemapping, peeling, mask samt avslutande produkter.

MICROZONE 20min 390:-
Akuthjälp för huden! Irriterande pormaskar på näsan? Trött runt ögonen? Grådaskig hy, eller tvärtom röd och fnasig? Kom in till oss för en snabb zonbehandling - där du behöver den, när du behöver den!

FACEMAPPING 220:-
Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling. Professionell hudanalys. Målinriktade resultat. Dermalogicas facemapping/analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och rekommendation efter just dina behov.

MAKE UP MAPPING 180:-
Gratis vid köp av produkter. I samband med ansiktsbehandling 40kr. Professionell färg- och makeup-rådgivning av Jane Iredales hudvänliga makeup. Vi är måna om din hud från insidan och ut. Clinic Divines makeup-mapping och analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för makeupens påverkan och vilken typ samt färg just du passar i. Med detta verktyg kan vi skräddarsy en bas för just din hy med foundation, rouge och diverse tillbehör.

Info
OM ANSIKTSBEHANDLING


Vi på Clinic Divine använder produkter av märket Dermalogica som är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Det är en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Vi får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och metoder. Hos oss har du som kund dessutom möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna inom kinesisk diagnostik skapar Face Mapping–konceptet. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade terapeuter då du besöker oss. Vi kartlägger även dina andra rutiner och kan därför se en helhet.

Vi vet att stress, oregelbundna mattider, mediciner, hormoner mm kan påverka huden. Huden är kroppens största organ, och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans. I vår behandlingsmeny kan du se olika alternativ för ansiktsbehandlingar. Det finns allt från endast avslappnad ansiktsbehandling till mer en behandlande ansiktsbehandling. är du osäker på vad du behöver så brukar "the Dermalogica treatment" vara en bra start. Vi finns här för att hjälpa dig så ring oss så finner vi det bästa för just dig! Alla har olika behov och förutsättningar, och det är därför olika för alla hur ofta man bör göra en ansiktsbehandling. Det kan vara allt från att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis. Detta hjälper vi dig med när du kommer till oss på Clinic Divine Stockholm och Göteborg för din ansiktsbehandling. Inför din första ansiktsbehandling hos oss, vill vi att du fyller i ett konsultationskort. Detta är för att du skall få ut maximalt av din ansiktsbehandling. Denna information behandlas konfidentiellt. Vi önskar att du kommer tio minuter innan för att varva ner och fylla i eller uppdatera ditt kort. Kontakta oss för din ansiktsbehandling på
e-mail: soder@clinicdivine.se / vasastan@clinicdivine.se / ostermalm@clinicdivine.se / goteborg@clinicdivine.se tel: 08-6129519 / 08-6434210 / 08-12138001 / 031-7972610

Varmt välkommen till Clinic Divine Stockholm och Clinic Divine Göteborg!