Angående Corona-viruset
2020.13.03

Angående Corona-viruset

Författare: clinicdivineadmin

Extrema situationer kräver extrema åtgärder!

Vid tider som dessa så gäller det för oss alla att vara extra noggranna med hygienen.

Virus och bakterier kan smitta vid mänsklig kontakt men också via kontaktytor som handtag och liknande.

Vi på Clinic Divine har alltid haft myndigheternas miljö- och hygienkrav på oss som skönhetssalong som ett minimum. Under rådande Corona-kris så väljer vi nu att ta det snäppet längre.

Utöver salongernas öppning- och stängningsrutiner gör vi nu även rent kontaktytor efter varje kund. Samtliga ytor som har berörts av våra kunder kommer att göras rent med desinfektionsmedel. Det gäller receptionsdiskar, kortterminaler, alla handtag in och ut från behandlingsrum och toaletter samt lysknappar och kranar.
Som alltid hos oss så arbetar vi bara med engångsmaterial som slängs mellan varje kund och alla våra kläder och handdukar tvättas i 90 grader.
Detta gör vi för att du som besöker oss ska fokusera på din behandling istället för det som pågår utanför. Hos oss ska du känna dig säker och harmonisk.

Viktigt att tillägga är att inga av våra terapeuter får jobba vid minsta symptom på sjukdom och att handtvätt är obligatoriskt mellan varje kund.

Så låt oss få hälsa er välkomna med en hand på bröstet eller med händerna ihop 🙏🏼och en gång för alla bekämpa det här förbaskade viruset!


Symtom vid covid-19

De symtom som rapporterats är framförallt feber och hosta. Även andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk är vanliga symptom. Känner du av något av detta, stanna hemma.


Tvätta händerna

Smittämnen fastnar lätt på händer och sprids vidare. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Torka torrt och arbeta in handdesinfektionsgel tills den går in helt.
Handsprit är alltid ett bra alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. Detta har vi på plats för dig.


Stanna hemma om du misstänker att du har symtom

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta och feber ber vi dig att stanna hemma. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra. Boka om din tid och stanna hemma så länge du känner dig sjuk. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du besöker oss.