Ansiktsbehandling utförs i:


Stockholm

Södermalm

Odenplan

Östermalm

Göteborg

Vasaplatsen

Malmö

City

Ansiktsbehandling i Stockholm, Göteborg & Malmö

Vacker hy med lyster och vitalitet är ett resultat av regelbunden ansiktsvård. Unna ditt ansikte en ansiktsbehandling i Stockholm, Göteborg & Malmö. För dig som vill ha synliga resultat.

ProSkin 60min

ansiktsbehandling-malmo

Resultaten du kommer att se efter en skräddarsydd ansiktsbehandling med ProSkin60 är svår att överträffa. Vi exfolierar huden, rengör huden i två omgångar, peelar och låter en mask verka som avslutning. Med hjälp av den senaste apparaten från Bio Therpaeutic får vi ner behandlingsprodukterna på djupet. Du har också möjligheten att välja mellan portömning eller massage, beroende på dina förutsättningar. Ansiktsbehandlingen erbjuds i alla våra salonger i Stockholm, Göteborg & Malmö. För ett långvarigt resultat, prova gärna ett kurpaket där det ingår 5 st ansiktsbehandlingar x 45 min, för 3250:- (650:- / behandling.)

ProSkin 30min

ansiktsbehandling-stockholm

För dig som har kort om tid men behöver boosta din hud. ProSkin30 är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov på bara 30 minuter. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas efter dina förutsättningar.

Face-fit

En 10 minuters ansiktsbehandling för dig med ont om tid. Våra hudterapeuter gör rent din hud under harmoniska förhållanden. Därefter applicerar vi rätt utvalda produkter från Dermalogica avancerade serie.

Face-mapping

Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling. Professionell hudanalys för målinriktade resultat. Dermalogicas face-mapping/analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och ge rekommendation efter just dina behov.

Sköna ansiktsbehandlingar

Hos oss på Clinic Divine träffar du bara certifierade och välutbildade hudterapeuter som har bred kunskap och erfarenhet av olika hudtyper och problem samt har kompetens att utföra avancerade ansiktsbehandlingar utifrån dina behov. Det finns något för alla. Vill du ge ditt ansikte och hy en energiboost med ny lyster och vitalitet eller besväras du av hudproblem så som akne, förstorade porer/pormaskar eller begynnande linjer och rynkor? Vi hjälper dig i ditt val av ansiktsbehandling så att du både får en stunds skön avkoppling och synliga resultat när vi är klara. Nu har vi även tagit in en apparat från Bio-Therapeutic som tillsammans med speciella serum ger ett ännu finare resultat.hudvård-ansiktsbehandling För en mer djupgående behandling har vi tagit in Microneedling med Dermapen i Stockholm och Göteborg. Gå in och läs mer om den behandlingen under fliken Dermapen. Vid alla behandlingstillfällen gör din behandlande hudterapeut en hudanalys, en så kallad face-mapping. Utifrån vår professionella bedömning tillsammans med dina egna önskemål rekommenderas du en ansiktsbehandling där metod och produktval anpassas till just dina förutsättningar. Hur ofta man behöver göra en ansiktsbehandling varierar från person till person, men vi brukar rekommendera att göra en kur varannan vecka i sex veckor och en portömning var sjätte vecka, eller säsongvis. Har du frågor kring olika behandlingar, tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig.

Vanliga problemområden

Akne

Akne är en vanligt förekommande hudsjukdom som beror på inflammation i talgkörtlarna, vilket i sin tur kan ge upphov till finnar och pormaskar. Det drabbar människor i alla åldrar, men är vanligast i tonåren. Mer om akne och vad vi kan hjälpa dig med.

 

Fina linjer och rynkor

Linjer och rynkor syns tydligare med åren, men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym. Kroppens egen fuktbevarare, hyaluronsyra, minskar och cellförnyelseprocessen avtar vilket gör att din hud känns torr, rynkig och mindre elastisk. Mer om linjer och rynkor och åtgärder till detta.

 

Vintertrött och yttorr hy

Ibland känns huden bara glåmig, livlös och torr, speciellt under vinterhalvåret. Den kalla utomhustemperaturen med växelvis torr inomhusmiljö påverkar hudens naturliga barriärfunktion och fuktnivåer. Ansiktsbehandlingen specialiseras så att den motverkar din hudtyp. Mer om vintertrött hy och vad vi kan göra för dig.

 

Fet eller kombinerad hy

Kombinerad eller blandhy är den vanligaste hudtypen i vårt lite kallare klimat. Den kännetecknas normalt av att vissa delar av ansiktet är torr medan den centrala delen av ansiktet (näsa, haka och panna som även kallas T-zonen) är fet eller oljig. Våra terapeuter anpassar din ansiktsbehandling så att den motverkar detta. Läs mer om fet hy och vad vi kan hjälpa dig med.

Läs mer

Författare: Clinic Divine
ansiktsbehandling-stockholm-goteborg-malmo

Prislista Ansiktsbehandling

  • ProSkin60 820:-
  • ProSkin30 450:-
  • Facefit 200:-
  • Face-mapping 220:-*
  • Dermalogica-kur (5 gånger á 45min) 650:- st

* Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling.