ansiktsbehandling-stockholm-goteborg-malmo

Ansikts-
behandling i Stockholm, Göteborg & Malmö

Vacker hy med lyster och vitalitet är ett resultat av regelbunden ansiktsvård. Unna ditt ansikte en ansiktsbehandling i Stockholm, Göteborg & Malmö. För dig som vill ha synliga resultat.

Hos oss på Clinic Divine träffar du bara certifierade och välutbildade hudterapeuter som har bred kunskap och erfarenhet av olika hudtyper och problem samt har kompetens att utföra avancerade ansiktsbehandlingar utifrån dina behov.
Det finns något för alla. Vill du ge ditt ansikte och hy en energiboost med ny lyster och vitalitet eller besväras du av hudproblem så som akne, förstorade porer/pormaskar eller begynnande linjer och rynkor? Vi hjälper dig i ditt val av ansiktsbehandling så att du både får en stunds skön avkoppling och synliga resultat när vi är klara. För en mer djupgående behandling har vi tagit in Microneedling med Dermapen i Stockholm och Göteborg. Gå in och läs mer om den behandlingen under fliken Dermapen. Nu kan vi även stoltsera med ett exklusivt samarbete med Victoriakliniken för er som vill utföra fillers och botox på våra salonger i Stockholm. Läs mer under fliken Fillers & Botox.

Sköna ansiktsbehandlingar i Stockholm, Göteborg & Malmö

Vid alla behandlingstillfällen gör din behandlande hudterapeut en hudanalys, en så kallad face-mapping. Utifrån vår professionella bedömning tillsammans med dina egna önskemål rekommenderas du en ansiktsbehandling där metod och produktval anpassas till just dina förutsättningar. I alla ansiktsbehandlingar ingår rengöring, hudanalys, samt ansiktsmassage.

Hur ofta man behöver göra en ansiktsbehandling varierar från person till person, men vi brukar rekommendera att göra en kur varannan vecka i sex veckor och en portömning var sjätte vecka, eller säsongvis.

Har du frågor kring olika behandlingar, tveka inte att höra av dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig.
Boka eller ring någon av våra salonger i Stockholm, Göteborg & Malmö.

The dermalogica skin treatment 60min 820:-

Resultaten du kommer att se efter en skräddarsydd ansiktsbehandling med Dermalogica Skin Treatment är svår att överträffa. Vi exfolierar huden, rengör huden i två omgångar, peelar och låter en mask verka som avslutning. Du har också möjligheten att välja mellan portömning eller massage, beroende på dina förutsättningar. Ansiktsbehandlingen erbjuds i alla våra salonger i Stockholm, Göteborg & Malmö.

 • Dermalogica Age Smart, speciellt framtagen för att behandla, motverka och reducera tecken på åldrande hud.
  Läs mer.
 • Dermalogica Medibac Clearing som är speciellt lämpad för problem med orenheter och blemmor. Talgproduktionen normaliseras och huden blir matt, ren och fräsch.
  Läs mer.
 • Dermalogica Ultra Calming som innehåller allt du behöver för att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud. Produkterna verkar effektivt för att reducera rodnad och lindrig hudirritation.
  Läs mer.

För ett långvarigt resultat, prova gärna ett kur paket där det ingår 5 st ansiktsbehandlingar x 45 min, för 3250:- (650:- / behandling.)

Microzone 20min 450:-

Akuthjälp för huden! Irriterande pormaskar på näsan? Trött runt ögonen? Grådaskig hy, eller tvärtom röd och fnasig? Kom in till oss för en snabb zonbehandling – där du behöver den, när du behöver den! Behandlingen erbjuds i alla våra salonger i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Face-mapping 220:-

Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling. Professionell hudanalys för målinriktade resultat. Dermalogicas face-mapping/analys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och ge rekommendation efter just dina behov.Make up mapping 150:-

Gratis vid köp av produkter. I samband med din ansiktsbehandling 40kr. Professionell färg- och make up-rådgivning med Jane Iredales hudvänliga make up. Vi kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för vilken typ samt färg just du passar i. Med detta verktyg kan vi skräddarsy en bas med foundation, rouge och diverse tillbehör från bas sortimentet. Make up mapping erbjuds i alla våra salonger i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Vanliga problemområden

Akne

Akne är en vanligt förekommande hudsjukdom som beror på inflammation i talgkörtlarna, vilket i sin tur kan ge upphov till finnar och pormaskar. Det drabbar människor i alla åldrar, men är vanligast i tonåren.
Mer om akne och vad vi kan hjälpa dig med.

Ansiktsbehandling mot fina linjer och rynkor

Linjer och rynkor syns tydligare med åren, men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym. Kroppens egen fuktbevarare, hyaluronsyra, minskar och cellförnyelseprocessen avtar vilket gör att din hud känns torr, rynkig och mindre elastisk.
Mer om linjer och rynkor och åtgärder till detta.

Ansiktsbehandling mot vintertrött och yttorr hy

Ibland känns huden bara glåmig, livlös och torr, speciellt under vinterhalvåret. Den kalla utomhustemperaturen med växelvis torr inomhusmiljö påverkar hudens naturliga barriärfunktion och fuktnivåer. Ansiktsbehandlingen specialiseras så att den motverkar din hudtyp.
Mer om vintertrött hy och vad vi kan göra för dig.

Ansiktsbehandling mot fet eller kombinerad hy

Kombinerad eller blandhy är den vanligaste hudtypen i vårt lite kallare klimat. Den kännetecknas normalt av att vissa delar av ansiktet är torr medan den centrala delen av ansiktet (näsa, haka och panna som även kallas T-zonen) är fet eller oljig. Våra terapeuter anpassar din ansiktsbehandling så att den motverkar detta.
Läs mer om fet hy och vad vi kan hjälpa dig med.

Läs mer

Prislista
Ansiktsbehandling

 • The Dermalogica Skin treatment ** 820:-
 • Dermalogica kur (5 gånger á 45min) 650:- st vid köp av 5 ggr
 • Microzone 20 min 450:-
 • Face-mapping 220:- 0:- *
 • Make up mapping bas 150:- 0:- *

* Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling.
** En skräddarsydd behandling anpassad efter din hudtyp. Vi använder oss då av från Dermalogicas Age Smart-, Medibac Clearing- och Ultra Calming-kurer.

 

Boka din behandling här