Ansiktsbehandling utförs i:


Stockholm

Södermalm

Odenplan

Östermalm

Göteborg

Vasaplatsen

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling anpassad för dig

Vi på Clinic Divine kan erbjuda en rad olika ansiktsbehandlingar, särskilt framtagna för att passa olika hudtyper och besvär. Hos oss finns något för alla – från kortare ansiktsbehandlingar till mer avancerade och djupgående behandlingar. Välkommen in till våra salonger i Stockholm och Göteborg och unna dig och din hud lite extra omsorg. 

Våra ansiktsbehandlingar

Boka in dig på någon av våra ansiktsbehandlingar och ge nytt liv och lyster till din hy. På Clinic Divine arbetar vi enbart med noga utvalda produkter och kliniskt beprövade metoder.

Exuviance 60min

ansiktsbehandling

Vår lyxigaste ansiktsbehandling som enligt oss ger det bästa resultatet någonsin. Denna behandling lyckas nå djupare ner i huden och innehåller fler aktiva substanser än tidigare. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys, varefter vi penslar på en djupt verkande aktiv syra. Därefter följer en portömning för att se till så att porerna rengjorts på djupet. Avslutningsvis applicerar vi en ansiktsmask vald utefter din hudtyp –  i mån av tid ger vi även ansiktsmassage för extra välbefinnande.

Exuviance 30min

ansiktsbehandling

En djupt rengörande ansiktskur för dig som vill uppnå bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid. Innehåller de flesta moment från den längre behandlingen på 60 minuter.

Hudanalys

Kostnadsfritt vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandlingar. För att kunna utforma och anpassa behandlingen utifrån dina behov börjar vi alla våra behandlingar med en hudanalys. Det går också att köpa till denna tjänst separat. 

Ansiktsbehandling kur (6 tillfällen à 60 minuter till priset av 5)

Regelbunden ansiktsvård är A och O när det kommer till vacker hy. Därför erbjuder vi dig att gå vid 6 tillfällen à 60 minuter till priset av 5. 

Välj rätt ansiktsbehandling för dig

Hyn i ansiktet skiljer sig mycket från person till person – därför hjälper vi dig välja rätt behandling för just ditt ansikte. På så sätt kan du både njuta av en stunds avkoppling och få synliga resultat när vi är klara.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet och bred kunskap om olika typer av hudbesvär, som till exempel: 

 • akne
 • begynnande linjer och rynkor
 • yttorr och vintertrött hy
 • förstorade porer

Till synes perfekt hy behöver också omvårdnad för att behålla sin lyster. Till exempel kan du unna dig en energiboost som skänker ny vitalitet till ditt ansikte. Vi erbjuder även hudvård med Dermapen, samt behandling av hudbesvär med hjälp av laser (IPL).

Läs mer om de olika valen i listan ovan, eller hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta den bästa behandlingen för just dig! 

Författare: Clinic Divine
ansiktsbehandling-stockholm-goteborg-malmo

Prislista Ansiktsbehandling

 • Exuviance 60 895:-
 • ProSkin 60 (Dermalogica) 820:-
 • Exuviance 30 495:-
 • ProSkin 30 (Dermalogica) 450:-
 • Facefit 200:-
 • Face-mapping 220:-*
 • Exuviance-kur (6 behandlingar, betala för 5) 4475:-
 • Dermalogica-kur (5 gånger á 45min) 650:- st

* Gratis vid köp av produkter och i samband med ansiktsbehandling.