Lash Lift utförs i:


Stockholm

Södermalm

Odenplan

Östermalm

Göteborg

Vasaplatsen

Lash Lift i Stockholm och Göteborg

Nu har vi äntligen gått över till ett svensktillverkade märken. Det senaste inom permanent fransböjning som har blivit omåttligt efterfrågat. Du får inte bara vackert böjda fransar, Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter på marknaden). Det ger även ett mer hållbart resultat än tidigare. Upplev dina ögon som piggare och med intrycket av att dina fransar är längre, fylligare och tjockare. Med mindre underhållning än vid fransförlängning. Bra eller hur? Nu kan du få Lash lift i Stockholm och Lash lift i Göteborg. Genom att böja fransarna från roten så öppnas ögat upp och får ett piggare uttryck samtidigt som fransarna ser betydligt längre ut. Lash lift är ett mycket bra alternativ till fransförlängning som ofta kan skada dina egna fransar. Vi använder inga skadliga ämnen för dina fransar.

Att tänka på innan din Lash lift behandling

Vi rekommenderar att utföra ett lash lift på ej nyfärgade fransar då vätskorna kan bleka dina fransar en aning. Därför färgar vi alltid dina fransar med en speciell färg som är anpassad för Lash Lift. Kom gärna utan ögonmakeup. Vi tvättar området på plats men för att underlätta och spara tid så ber vi dig göra grovjobbet hemma. Om du bär linser så behöver du ta ut dessa under behandlingens gång. Du kommer behöva blunda i ca 60 minuter. Behandlingar inleds med en konsultation där vi tillsammans pratar om vilka förväntningar och önskemål du har. När du ringer eller bokar tid via vårt formulär kommer vi ställa en del frågor om tex ögonsjukdomar och likanande.

Hur går det till?

Fransarna fästs med ett skonsamt vattenlösligt lim varsamt och noggrant runt en silicon-spole som även den fästs ovanpå dina ögonlock medans du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir böjda. Efter detta färgas fransarna svarta för ett djupare och mer intensivt resultat. .

Keratin

Du kan även välja till keratinbehandling som ger dina fransar extra näring och kapslar in färgen så att den håller längre. Det fungerar som en avslutande inpackning för dina fransar.

Att tänka på efter din behandling

När du gjort ett Lash Lift så är dina fransar känsliga en tid efter. Använd ej starka makeup removers på 48 timmar. Vi rekommenderar även att undvika beröring samt att använda tvål, schampo, mascara eller annan makeup, creme eller dylikt i området på 24h. Utsätt inte heller fransarna för värme såsom bastubad 24 timmar efter behandlingen. Detta för att ditt lash lift skall vara hålla så länge som möjligt.

När ska jag komma igen?

Ett Lash lift har en hållbarhet på upp till 90 dagar, dvs så långt som en hel franscykel sträcker sig. Men då man alltid har fransar i olika stadierna av cykeln kan det krävas att man kommer inom 5-8 veckor.

Författare: Clinic Divine
bokning-clinic-divine

Prislista Lash Lift

  • Lash Lift + Fransfärgning 795:-
  • Lash Lift + Fransfärgning + Keratin 895:-
  • Lash Lift + Frans & Brynfärgning 895:-
  • Lash Lift + Frans & Brynfärgning + Keratin 995:-
  • Lash Lift + Frans & Brynfärgning ink plock/vax 995:-
  • Lash Lift + Frans & Brynfärgning ink plock/vax +Keratin 1095:-