forma brynen rätt
2015.31.07

Färga och forma din bryn rätt!

Perfekt bryn vill vi alla uppnå men det är inte alltid så lätt att veta hur du ska göra för att få till formen som passar just dig.

1. Innan du börjar så är det bra att mäta ut brynen så du ser vart de ska börja, var deras högsta punkt ska vara och var de ska sluta.
Dina bryn ska börja i linje med vecket i näsvingen för att skapa balans i ansiktet. För att hitta den punkten så kan du hålla något rakt från näsvingen rakt upp mot brynen och mäta ut vart de borde börja.

2. För att hitta högsta punkten i brynet så mäter du från ytterkanten av näsvingen rätt igenom pupillen för att nå den punkt på ögonbrynet där den högsta punkten ska vara. Det är den som skapar ett maximalt lyft till ögat!

3. Till sist så mäter du vart brynet ska sluta, börja från ytterkanten av näsvingen och förbi yttre ögonvrån i en rak linje. Går dina bryn för långt ner kan det ha en slutande effekt på din blick, istället för vara öppnande och lyftande.

För att få fylligare bryn så är det toppen att färga dom. Även om du har mörka bryn naturligt så får du mer fylliga bryn av att färga. Efter att du färgat är det dags att plocka brynen. Det går naturligtvis bra att plocka med pincett hemma men om du går till salong så brukar de ofta vaxa brynen, då får du även bort eventuella småfjun som annars är svåra att få med. Blir även väldigt snyggt när du sedan lägger din make-up.

Moldiv_1438281953047