fillers-i-stockholm

Botox & Fillers i Stockholm utförda av personal från Victoriakliniken

Clinic Divine har inlett ett exklusivt samarbete med välkända Dr. Charles Randquists Victoriakliniken. Victoriakliniken, som har visionen att vara världens bästa klinik, har välmeriterad och professionell personal. Det känns mycket tryggt att erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar med botox och fillers i Stockholm utförda av Victoriakliniken.

Victoriaklinikens personal utför injektionsbehandlingarna Botox och Fillers i Stockholm på Clinic Divines salonger.

Följande behandlingar som reducerar rynkor och som skapar en symmetri i ansiktet erbjuds på våra salonger i Stockholm.

 • Läppförstoring – Fillers
 • Kindben – Fillers
 • Skulptering av detaljer- Fillers
 • Rynkbildning – Botox

 

Varför har vi valt Dr. Randquist och Victoriakliniken?

Victoriakliniken finns ute i Saltsjöbaden och är ett privatsjukhus för Estetisk och Rekonstruktiv plastikkirurgi. Där utförs all form av estetisk plastikkirurgi. I över 15 år har Dr. Randquist som driver kliniken själv utbildat och lärt upp tusentals läkare världen över i sin injektionsteknik. Tekniken går ut på att utföra behandlingar med fillers från Restylane och Botoxbehandlingar med fokus på att framhäva dina naturliga drag men med minsta möjliga risk för komplikationer, smärta eller blödning.
Dr.Randquist arbetsteknik är internationellt uppmärksammad. 2015 höll han bland annat en föreläsning i Monaco på världens största anti-aging kongress. Det är inte konstigt att världens största tillverkare av injektionsprodukter kontaktar honom för att hålla utbildningar och föreläsningar. Dr. Randquist har även vid ett flertal tillfällen figurerat i media. Tidningar (Aftonbladet, Expressen), Magasin (Tara, Veckorevyn) och TV-program (SVT) från hela Sverige vänder sig till Victoriakliniken när de vill ha hjälp med expertis.

 

lappforstoring-stockholm

Personal från välkända Victoriakliniken utför läppförstoring, kindben och mer med fillers på Clinic Divines salonger i Stockholm.

 

Viktig att välja rätt när du ska utföra fillers & botox i Stockholm

Många misstar sig och tror att injektionsbehandling med fillers eller Botox ger samma resultat oavsett vilken klinik man går till, och att den enda skillnaden är priset. Vi på Clinic Divine vet att så inte är fallet. Vi uppmanar er att vara noga med vem ni väljer när ni ska utföra injektionsbehandlingar i Stockholm. Clinic Divine samarbetar med Victoriakliniken för att vi vet att de tillhör toppskiktet i Sverige.

Vi på Clinic Divines har alltid rekommenderat Victoriakliniken till våra kunder när vi fått frågan ”var är det bästa stället att utföra behandlingar med fillers och botox i Stockholm?” Därför känns det här samarbetet extra roligt. Boka din fillers- & botox-behandling i Stockholm hos oss och få den utförd av de bästa, Victoriakliniken!

Hur går en behandling med fillers i Stockholm till?

Före

En fillersbehandling går på ca 30 minuter. Det innefattar 10-15 minuter konsultation beroende på om du har injicerats tidigare. Under konsultationen pratar du och behandlaren igenom patientens önskemål med behandlingen och vad du vill uppnå. Tillsammans tittar vi i spegeln och går igenom om önskemålet går att genomföra med fillers och vad som blir estetiskt vackrast. Målet med fillers i läpparna är att uppnå en balans och vi går efter ett mått där underläppen är något större än överläppen. Vi ritar ut punkter för injektionen och du får återigen titta i spegeln så att du ser vad som ska göras ytterligare en gång. Det som utförs med fillers på Clinic Divines salonger i Stockholm är att förstora läpparna, få mer framträdande kindben eller behandla djupare rynkor.

Under

När du och din behandlare är överens om estetik och omfattning är det dags att börja. Du tvättas noggrant av med sprit vid området som ska behandlas. Vid fillers i läpparna lägger vi bedövning innanför läpparna. Personalen är utbildade i vilka produkter som läggs i respektive område så vi väljer alltid den produkt som passar för ändamålet. De produkter från Restylane vi använder är alla delar i den ’mjuka serien’ som heter OBT. Dessa ger ett fint och harmoniskt resultat. Produkterna i denna serie är även uppdelade i partikelstorlek för att kunna skräddarsy behandlingen ytterligare. T.ex. lägger vi ’Restylane KYSSE’ i läpparna och vanligtvis ’Restylane DEFYNE’ eller ’Restylane VOLYME’ i kindbenen och hakan. En bra funktion med Restylanes produkter är att de alla innehåller ’Lidokain’, ett bedövningsmedel som kan liknas tandläkarbedövning. Det betyder att när du börjar injicera fillers-produkten så börjar området direkt att bedövas. Vi behandlar även djupa rynkor som inte går att behandla med botulinumtoxin. Djupa rynkor kan då fyllas ut med en mjuk filler. Vanligtvis ’Restylane Refyne’ eller ’ Restylane Volume’.

Efter

Efter att fillers-injektionen är klar får du ställa dig upp och behandlaren formar den mjuka massan till önskat resultat. Detta kan man göra upp till 1 dygn så det är viktigt att du inte masserar dig i området på ett dygn. Avslutningsvis applicerar vi en kräm som lugnar huden efter injektion. En så kallad ’recovery cream’.

Vi tar alltid före- och efterbilder för att tydligt kunna se resultatet.

Hur länge håller fillers?

Fillers håller vid första behandlingen ca 3-6 månader. Läppar och rynkor som är mera ytliga behandlingar är det som håller kortast tid. Kindben och haka håller ofta uppemot 1-2 år. Dock varierar det från person till person.
Viktigt att komma ihåg är att ju fler gånger man gör en behandling med fillers desto längre håller det.

Hur går en behandling med Botox i Stockholm till?

Före

En behandling med botox tar ca 30 minuter med en konsultationstid på 10-15 minuter hos injektionssjuksköterskan. Under konsultationen får du som patient berätta vad du vill uppnå med behandlingen och vilka rynkor som önskas försvinna. Vi tittar tillsammans i en spegel och du får se ’förvånad ut’, ’le’ samt se ’arg ut’ för att få en bild av hur stark muskulaturen i respektive områden pannan, glabella, kråksparkar/skrattrynkor är. Vi tar bilder på områdena i spänt och avslappnat läge och analyserar bilderna för att uppnå bästa resultat. Sedan ritar din behandlare ut punkterna som ska behandlas med en penna och räknar ut hur många units av Botox som kommer läggas under behandlingen.

Under

Efter konsultationen får du lägga dig ner och vi tvättar noggrant av området med sprit. Därefter injiceras punkterna med botox. Vi använder oss av mycket små, fina sterila nålar, så kallade insulinnålar för att minska obehag. Behandlingen går mycket snabbt och brukar inte upplevas som smärtsam mer än just vid sticken. Därefter tvättas patienten av och recovery cream läggs på områdena som behandlats.

Efter

När vi är klara med behandlingen uppmanas du att använda mycket mimik första dygnet. Den maximala och bästa effekten ses efter 10-14 dagar men resultat syns redan efter 5-7 dagar. Vi tar alltid före- och efterbilder för att tydligt kunna se resultatet.

Hur länge håller en botox-behandling?

Botox-behandlingar brukar vi göra med 4-6 månaders mellanrum. Om du som patient upplever att behandlingen inte har hjälpt från det att det gått 14 dagar upp till 2 månader kan du komma tillbaka på en så kallad ’touch-up’-behandling och få en påfyllning utan extra kostnad.

Vad är Filler med Restylane och Botox?

Fillers med Restylane

fillers-botox

Restylane, en svensk produkt baserad på ett ämne som finns naturligt i kroppen  men som avtar med åldern – Hyaluronsyra. Restylane är den första icke animaliska hyaluronsyra i världen och existerat på världsmarknaden sedan 1996. Viktoriakliniken använder Restylane som fillers för att släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet och samtidigt framhäva konturer. Vanligt är även att definiera och forma läppar (känt som läppförstoring)  och att skapa en hudföryngrande effekt genom att Restylane ger förbättrad spänst.

Botox

ta-bort-rynkor-stockholm

För att ta bort och motverka rynkor i pannan, runt ögonen och mellan ögonbrynen finns idag ingen bättre ickekirurgisk behandlingsform. Botulinumtoxin typ A har använts i över 15 år för korrektion av rynkor i ansiktet. Botox sprutas in i små mängder i ansiktsmuskulaturen och därmed försvagas musklernas normala rörelser, alltså mimiken. Det medför i sin tur att veck och en eventuell bekymmersrynka slätas ut. Med hjälp av en Botox- behandling kan vi även förebygga uppkomsten av rynkor. För Botulinumtoxin typ A (Botox) leder upprepade behandlingar till en mer långvarig effekt.

Vad är skillnaden mellan Botox och Azzalure?

Båda innehåller ämnet Botulinumtoxin Typ A men tillverkas av olika företag. Botox och Azzalure är båda en muskelavslappnande medicin som används mot överdriven svettning, migrän, och ofrivilliga muskelryckningar. Den används även ofta i ansiktet för estetiska behandlingar. Victoriakliniken har valt att jobba med Azzalure.

Läs mer

Prislista
Fillers & Botox

 • Fillers* 4000:-/ml
 • Botox - Linjer i pannan 1500:-
 • Botox - Linjer runt ögonen 1500:-
 • Botox - Glabella (arga rynkan) 1500:-
 • Botox - Hel behandling
  (3 områden)
  4000:-

* Antal ml varierar mellan olika patienter.

Boka din behandling här