fillers-i-stockholm

Fillers Stockholm

Se våra priser på Fillers

Boka in dig på en Fillers-behandling

Clinic Divines egna läkare utför förstklassiga behandlingar med fillers i Stockholm. Vi använder oss av märket Stylage. Ett högkvalitativt, icke-animaliskt filler innehållande Hyalyronsyra som är den modernaste på marknaden och ger omedelbart resultat.

Dr. Boox är legitimerad läkare sedan 1999 och har sedan dess arbetat som allmänläkare och narkosläkare. Hon blev certifierad injektionsbehandlare 2011 och innehar patientförsäkring. Läs mer om Dr. Anette Boox.

 

Vad är fillers och hur fungerar det?

Filler injiceras för att ge volym i huden och används till att ändra konturerna i ansiktet och att fylla ut rynkor. Till skillnad från Botox som är optimal för att hindra nervimpulserna att dra ihop musklerna är fillers just som det låter, ett utfyllnadsmedel. Många förknippar fillers med läppförstoring men det kan användas till mycket mer än så. Egenskapen hos Stylage som är den senaste av alla fillers är utmärkt även att fylla ut rynkor och ge ansiktet nya konturer. Som en billigare och säkrare ersättare för skönhetsoperationer har den blivit omåttligt populär för att skapa en visuell skillnad.

Stylage fillers består av ett ämne Hyalyronsyra och har 3 viktiga egenskaper. Den är kroppsegen, ej permanent och dokumenterat säker. Säker om den utförs av en professionell injektionsbehandlare som är certifierad inom estetisk injektionsteknik. Då vi på Clinic Divine vill hålla det högsta standard har vi valt att endast ta in legitimerade läkare med den certifieringen hos oss.

Hyalyronsyra ökar volymen i huden på 3 sätt. Den fysiska volymen av fillern, volymen av vattnet som absorberas av fyllmedlet och kollagensyntesen som stimuleras när fillern injiceras.

 

Vi utför följande områden med fillers:

 • Läppförstoring
 • Bekymmersrynkor
 • Kråksparkar
 • Nasolabialveck
 • Näsa
 • Kinder
 • Nasolabialveck
 • Skrattrynkor
 • Sura mungipor
 • Ögonbryn
 • Ärr orsakade av hudbesvär såsom acne

 

Före din behandling med Stylage fillers

Du välkomnas av vår läkare på någon av våra salonger i Stockholm. Ni börjar med en konsultation där du förklarar vad du önskar få ut av behandlingen och fyller i en hälsodeklaration. Läkaren analyserar dina önskemål och dina förutsättningar och ni tillsammans går igenom hur ni ska nå det estetiskt vackraste resultatet.

Att injicera med fillers är ett hantverk som visar behandlarens skicklighet. Därför har vi rätt att neka en behandling om dina önskemål går emot läkarens råd.

Det gör inte ont att injicera fillers i huden. Nålen är tunn och det är ytterst små mängder som sprutas in per stick. Samtidigt innehåller Stylage ett lokalbedövande ämne som minskar obehaget. Men vi har full förståelse för att det kan kännas obehagligt med nålar. Under konsultationen går vi igenom detta. Det går om du önskar att applicera en bedövningssalva på området.

Kom gärna förberedd till konsultationen. Gå igenom och skriv gärna upp vad du vill uppnå och eventuella frågor. Det ger ett bra underlag inför dialogen med läkaren.

 

Under fillers-injektionen

Med konsultationen som underlag räknar läkaren fram var och hur mycket som ska injiceras. Stylage sätts in i huden med en tun nål och i små portioner för att undvika klumpbildning. Sedan masseras området för att fördela ut fillern. Själva behandlingen går snabbt. Ofta tar det inte längre än 10 minuter och resultatet syns omedelbart.

 

Efter din behandling

När ni är klara får du se resultatet i en spegel. Ett spännande moment för många då resultatet syns direkt. Var inte orolig om området ser något rött eller svullet ut. Det är helt normalt och kan motverkas med en lugnande kräm som läkaren applicerar om nödvändigt.

En del områden är extra känsliga och små blåmärken kan därför uppstå. Dessa lägger sig normalt inom 2-3 dagar. Vid läppförstoring kan det ta ytterligare ett par dagar innan svullnaden lägger sig.

Det går alldeles utmärkt att gå tillbaka till jobbet eller umgås med vänner efter en fillers-injektion men undvik att peta på det injicerade området de första 6-8 timmarna. Vi avråder att behandla huden med laser, Dermapen, krämer med AHA-syra och kemisk peeling på två veckor.

Se våra priser på Fillers

Boka in dig på en Fillers-behandling

Hur länge håller fillers?

Hur länge effekten håller i sig är olika och varierar beroende på flera faktorer. Bland annat var du injicerats, vilken hudtyp du har och din ålder. Man brukar förenklat säga 6-12 månader. Generellt gäller att vid upprepade behandlingar håller effekten längre.

Som vi nämnde tidigare ökar fillers volymen i huden i tre steg. Av fillerns fysiska volym, volymen av vattnet som absorberas av hyalyronsyran och av den kollagensyntesen som stimuleras.

Under de första månaderna, när fillern minskar, absorberar det resterande fyllmedlet något mer vatten och bibehåller samma synliga effekt av behandlingen. Ungefär vid 6 månader när mer än häften av fillern lämnat kroppen så börjar du se en synlig minskning av resultatet. Har du utfört behandlingen i samma område tidigare så räcker effekten längre.

Viktigt att komma ihåg är att du åldras mellan injektionerna och förlorar volymen över tid och kan därför behöva mer filler för att behålla det önskade utseendet jämfört med tidigare tillfällen.

Många kommer tillbaka för en ny behandling efter 6 månader för att bibehålla effekten.

Vad innebär certifiering?

Det ställs hårda krav för att bli certifierad injektionsbehandlare. Läkare, sjuksköterskor och tandläkare behöver klara godkända tentor och arbetsprov inom ansiktets fysiologi, injektionskunskap och komplikationshantering. Utöver det krävs fortlöpande utbildningar 2 gånger per år att man upprätthåller kontinuitet i antalet behandlingar.

Läs mer om fillers på läkemedelsverket.

 

Vad kostar en behandling med filler?

Se prislistan för att se vad det kostar. Ju fler områden du väljer att behandla eller om du vill kombinera med botox-injektioner så blir det billigare.

Prislista Fillers Stockholm

 • Fillers 3 500 - 4 000:-*
 • Kinder 4 200:-
 • Fillers kombination med botox Pris vid förfrågan

*Priset beror på hudtyp och område.

Boka din behandling här