Jane Iredale
2015.09.04

Jane Iredale


Jag tänkte att jag skulle ge er lite kort fakta om Jane Iredale. Vi på Clinic Divine jobbar med två olika märken. Dermalogica och Jane Iredale. Jane Iredale är vår hudvårdande makeup serie.

Varför är Jane Iredale så bra?

Jo, det som gör deras makeup så speciell är många punkter. I makeupen får du nämligen fyra fördelar i en, foundation, concealer, solskydd och hudvård. De använder sig bara utav högkvalitativa mineraler som har ljusreflekterande egenskaper. Detta gör att huden upplevs som fräsch, felfri och yngre. Deras olika foundations erbjuder allt från lätt till full täckning, från skimrande till sammetsmatt yta. Deras foundations och concealers innehåller rena mineralpigment och ger därför exceptionell täckning med endast en liten mängd produkt. Less is more är det som gäller. Huden kan alltid andas i produkterna. Laboratorietester har visat att samtliga produkter är icke-komedogena – de täpper alltså inte till porerna. Mineraler binder sig till varandra när de applicerats så att du får ett hållbart resultat som sitter utan att rinna och smeta.

Alla deras produkter är säkerhetstestade,allergitestade, kliniskt testadeoch dermatologiskt testade. Allt för att undvika ingredienser som kan göra huden känslig. De tillsätter ingredienser med irritationshämmande egenskaper i produkterna. Dessa ingredienser verkar hudvårdande och befrämjar god hudhälsa.

jane_iredale_header[1]