Kemisk Peeling utförs i:


Stockholm

Södermalm

Odenplan

Östermalm

Göteborg

Vasaplatsen

Kemisk peeling i Stockholm och Göteborg

Har du besvär med acne, rynkor, ärr eller behöver du ge din hy en bättre lyster? Vill du samtidigt ha tydliga resultat snabbt? Då måste du komma till oss och göra en kemisk peeling. Resultaten du kommer att se efter en skräddarsydd behandling med Solution by Victus är verkligen svåra att överträffa. Våra kompetenta och erfarna hudterapeuter kombinerar de olika syrorna för att optimera resultatet för just ditt hudtillstånd. Vi börjar med en konsultation för att undersöka just din hudtyp samtidigt som huden rengörs. Därefter utförs en noggrann hudanalys. Den noggrant sammansatta syra-blandningen appliceras med pensel och låter verka tills önskad effekt är uppnåd. Sedan görs huden ren så att den stickande känsla avtar och blir lugn. Vi avslutar med ett lugnande serum, en mask som återfuktar huden samt en fuktgivande crème. För ett långvarigt resultat, prova gärna ett kurpaket på 4st behandlingar.

Kemisk peeling tillsammans med laser

För maximal effekt har du också möjligheten att välja kemisk peeling tillsammans med skin-rejuvination med marknadens senaste laser Cellox 20 (endast i Stockholm och Göteborg). Cirkulationen som uppstår påskyndar stimulering av kollagen och ökar lystern i huden.

Individanpassad professionell kemisk peeling

Solution by Victus proffs-serie består av fyra olika RENA syror, där det unika är att våra hudterapeuter själva kombinerar de olika syrorna för att optimera resultatet för det individuella hudtillståndet. Indikationer som kan behandlas är bland annat:

  • Akne
  • Rynkor/linjer
  • Pigment
  • Lyster
  • Fukt

När väljer man att göra en kemisk peeling och varför?

Beroende på vilken indikation man har väljer man peeling efter vilket problem och djup man vill arbeta på. Allt från förberedande, uppfräschande, lystergivande till pigmenteringar, acne, ärr, rynkor, torr och storporig hy. Syrorna är väldigt noga framtagna med ph-värde och styrka i åtanke, för bästa resultatet på huden. Vi har rena peeler som blandas efter indikation för att få skräddarsydda behandlingar efter varje kund. De syror vi har är: AHA (Alfa Hydroxy Acids) som är mjölksyra, glykolsyra, mandelsyra. De är exfolierande, stimulerar kollagen- och hyaluronproduktion och förbättrar fuktbalansen. BHA (Beta Hydroxi Acid) är en salicylsyra som är exfolierande, bakteriehämmande och anti-inflammatorisk.

Vem kan göra en kemisk peeling?

De flesta kan göra en kemisk peeling men det finns vissa mediciner och sjukdomstillstånd som kan innebära att du måste avstå eller avvakta. I samband med din behandling görs därför en konsultation. Har du en mörkare hudtyp bör du vara aktsam då det kan skapa pigmentförändingar i huden. Även detta tittar vi på vid en konsultation. Har du en känslig hudtyp kan man i de flesta fall göra en kemisk peeling med tex, mandel eller mjölksyra för att lugna och läka det känsliga tillståndet i huden. Viktigt att poängtera är att vi aldrig kan bota hormonell acne eller rosacea men vi kan förbättra tillståndet markant. All solexponering, även under små tidsintervaller och vid svagt solljus, skall undvikas 2 veckor innan och efter behandling. Peeling-behandlingar ökar risken för brännskador och hyperpigmentering vid solexponering. Kräm med solskyddsfaktor skall appliceras varje halvtimme för att minimera risken för detta.

Vad är kemisk peeling?

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där en substans läggs på huden baserat på vilken effekt man vill åstadkomma. Djupet på behandlingen avgör också effekten på behandlingen. Vi arbetar med AHA och BHA- Syror. Glykolsyran har den minsta molekylen av alla AHA-syror och den avlägsnar döda hudceller, motverkar torr och narig hud samt minskar små linjer på huden. Den stimulerar cellförnyelse och produktionen av elastin och kollagen. Mandelsyran har en större molekyl än glykolsyran och mjölksyran. Den utvinns ur mandlar. Den är antibakteriell och motverkar vissa bakterier på huden och är därför effektiv på acne vid känslig hud. Den verkar även effektivt på pormaskar och jämnar ut hudtonen. Den passar de allra flesta hudtyper och behandling av rosacea, då den är betydligt mindre irriterande än andra syror. Salicylsyran är oljelöslig och består av stora molekyler. Detta är den syra som är bäst lämpad för behandling av stora porer och överskott av fett i huden. Den har även antiinflammatoriska egenskaper vilket gör den effektiv mot acne och oren hy. Salicylsyra kan också användas mot fina linjer och vid blekande behandlingar (melasma), syran förbättrar hudytan och jämnar ut huden. Med dessa rena syror har vi möjligheten att skräddarsy din behandling utifrån dig och ditt hudtillstånd.

Författare: Clinic Divine
kemisk-peeling-malmo-goteborg-stockholm

Prislista Kemisk Peeling

  • Kemsik Peeling 995:-
  • Tillsammans med Skin-rejuvination 2500:-
  • Kurpaket (4st tillfällen) 3500:-