Vi har
marknadens bästa laser!
2017.13.11

Cellox 20, marknadens bästa laser till Stockholm & Göteborg!

Hur gick det till när vi tog in Cellox 20 för hårborttagning med laser?

Vi började med att ta in lasern Cellox 20 till Stockholm på Södermalm där den snabbt blev fullbokad. Vi älskar den och våra kunder älskar den! Det tog därför inte lång tid innan ytterligare en köptes in till Göteborg. Självklart finns planer på att även ta in en till Malmö. Men hur gick det till när vi tog in marknadens senaste laser till Stockholm & Göteborg?

Eftersom vi har arbetat med hårborttagning sedan…länge….extremt länge, märker vi att efterfrågan från våra kunder att bli av med håret permanent ökat år efter år.

Så kunderna vill bli av med håret för alltid och ni vill att just vi ska utföra behandlingen eftersom vi är…ja, Clinic Divine. Hårborttagningens pionjärer.

Om vi ska utföra det så ska vi göra det bäst av alla. Precis på samma sätt som vi fått stämpeln som Sveriges bästa vaxare. Vi har ett rykte att försvara. Personalen ska utbildas och få utrymme att öva, öva och åter öva.

Men vilken laser ska vi i så fall ta in? Det finns tusentals olika varianter där ute. Hur hittar vi den som utför det den lovar.

Vi började att sortera på prisklass. Enligt oss finns det en anledning till att de är billiga. Och helt rätt. Efter en noggrann genomgång märkte vi att de företagen som levererade dessa maskiner inte sällan har en pågående stämningsprocess mot sig för bluff och båg. I ett svep försvann ungefär hälften av lasrarna.

Sedan måste vi vara säkra på att de klarar alla tuffa krav det svenska samhället ställer på den här typen av utrustning. De ska vara CE-klassade. Helst av allt ville vi hitta en maskin som tillverkas i Sverige men inte så gärna att vi är kunde tänka oss sänka våra krav på effektivitet.

Det var då vi fick upp ögonen för Cellox 20. Tillverkad i Sverige, CE-klassad och alla enheter går igenom en tuff kontroll innan de säljs. Dyr, ja. Men håller kvaliteten? Finns det bättre varianter där ute?

Vårt team gjorde en enastående research och gick igenom flera av maskinerna. Vi testade, såg resultat, listade fördelar & nackdelar. Cellox 20 hade allt. Den fungerar även på alla hudtyper. Den har allt förutom det dyra priset. Men vi var förälskade. Den ska via ha!

Så vilka kriterier uppfyllde den?

  • Effektivare! Resultatet blir riktigt bra. Den tar även alla hudtyper.
  • Skonsammare! Näst intill ingen smärta då den har ett kylande munstycke.
  • Snabbare! Ett stort munstycke tar ett större område per pulsation.

Så nu har vi utbildat vår redan grymma personal. Tagit in den, enligt oss, bästa lasern. Ni älskar den och vi älskar den. Så funderar du också på att bli av med håret permanent? Kom till oss på Clinic Divine. Vi vet vad vi gör.

Så tveka inte att boka in din hårborttagning laser i Göteborg & Stockholm idag!

hårborttagning-laser-stockholm

Cellox 20 – Marknadens effektivaste och snabbaste laser.