Hur handlar jag från Clinic Divine Webshop?

När du har hittat en produkt du vill handla så klicka på knappen köp. Varan hamnar i din kundkorg och du kan fortsätta leta efter fler varor. När du har handlat klart så går du vidare till kassan från varukorgen. När du har fyllt i all nödvändig information och godkänt så kommer du till en säker Payson sida där du väljer betalsätt. Vi samarbetar med Payson AB som är ett etablerat företag som hanterar betalningar på Internet. Efter det är det bara att luta dig tillbaka och vänta på dina produkter.

Hur långt tid tar det innan jag har varorna hemma?

Det tar runt 1 till 3 arbetsdagar innan du har produkterna hemma. Vi skickar iväg alla inkomna ordrar klockan 12.00 Mån-Fre. Har du beställt dina produkter innan dess så kan du ha det hemma redan dagen efter. Detta så klart om beställningen inte gjordes på en fredag. Då oförutsedda förseningar kan uppstå (från oss eller posten) kan vi inte garantera att leveransen når dig inom angivna antalet arbetsdagar. Vi kan därför inte ersätta dig vid eventuell försening. Vi kommer däremot självklart att kontakta dig direkt via e-mail om problem med leveransen skulle uppstå.

Vad gör jag om jag ångrar mitt köp?

Om du ångrar ditt köp så är det bra om du mailar oss på webshop@clinicdivine.se innan vi har hunnit skicka iväg produkterna. Då tar vi bara bort beställningen och returnerar pengarna till det konto som du betalade ifrån. Har vi hunnit skicka iväg varorna så måste du returnera produkterna till:

Clinic Divine Söder AB
Hornsgatan 47
118 49 Stockholm
Sverige

Viktigt är att du mailar oss så att vi vet om det. Frakten kommer du att behöva stå för. Produkten måste vara oöppnad. Vi kommer inte att returnera pengar för öppnade produkter.

Vågar jag betala med kort på Clinic Divines Webshop?

Svaret är ja. Clinic Divine Webshop samarbetar med Payson AB. Payson är ett etablerat företag som hanterar trygga betalningar på nätet. Några företag som använder Payson är Tradera.com och Eniro.se. Alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure-teknik och krypteringen är 128 bitar. Payson är certifierad av säkerhetsbolaget Trustwave vilket är ett kännetecken på hög säkerhet. Du behöver alltså inte vara orolig när du gör dina köp här på Webshopen. Vi på Clinic Divine kommer aldrig att få tillgång till kortinformationen och kan därför inte heller registrera eller lagra dina kortuppgifter.

Hur mycket kostar frakten?

Frakten kostar 49 kronor. Vi skickar alla dina produkter med Posten AB.