Köpvillkor

Orderbekräftelse

Efter att du beställt dina varor här på Clinic Divines Webshop skickas en bekräftelse till det mail som du angav vid ditt köp. Denna orderbekräftelse är ditt kvitto och bör sparas vid eventuell kontakt med vår kundtjänst. Kundtjänsten når du enklast genom att skicka e-mail direkt till webshop@clinicdivine.se. Du når även våra salonger här.

Priser

Alla priser på Clinic Divines Webshop är angivna inklusive moms. Vi reserverar oss mot prisjusteringar som kan uppkomma vid förändrade priser hos våra leverantörer eller valutaförändringar. Vi reserverar oss även mot lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webshopen eller servern.

Leverans och Frakt

Från det att du köpt din vara här på Clinic Divines Webshop tar det normalt 1-3 arbetsdagar innan varan finns på ditt paketutlämningsställe. Dessa leveranstider är förväntade tider. Då oförutsedda förseningar kan uppstå (från oss eller på posten) kan vi inte garantera att leveransen når dig inom angivna antalet arbetsdagar. Vi kan därför inte ersätta dig vid eventuell försening. Vi kommer däremot självklart att kontakta dig direkt via e-mail om problem med leveransen skulle uppstå.

Clinic Divines Webshop använder sig av posten för att leverera dina produkter.

Fraktkostnaden ligger på 49 kronor. I dagsläget går det bara att beställa inom Sverige.

Ej utlösta paket

Det är viktigt att du anger rätt leveransadress. Om vi på Clinic Divines Webshop får tillbaka ett paket som skickats till fel adress är det upp till dig som kund att betala ny frakt. Om ett paket inte blivit uthämtat på utlämningsstället, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad som uppnår en totalt på 250 sek. Ditt paket ligger normalt i 14 dagar hos postombudet innan det skickas tillbaka till oss.

Din ångerrätt vid distansavtal

Ångerrätt gäller ej för produkter inom hudvård pga hygieniska skäl. I övrigt gäller enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten innebär att Kunden har rätt att ångra köpet genom att sända ett meddelande till Clinic Divines Webshop. Meddelandet skickas till webshop@clinicdivine.se. Ångerfristen räknas från den dag du som kund tar emot varan. Ångerrätten innebär att kunden får undersöka produkten men inte använda den; om så sker förfaller rätten att ångra sig. Returnerad vara skall därför vara i obruten förpackning liksom i oanvänt och oskadat skick. Varor som är öppnade eller där plomberingen är borttagen ersätts inte. Fraktkostnaden för att skicka tillbaka produkten till Clinic Divine Webshop står kunden för. Om kunden utövar sin ångerrätt betalar Clinic Divines Webshop tillbaka vad kunden har betalat senast inom 30 dagar från det att varan mottagits av Clinic Divines Webshop. Du hittar ytterligare information om Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) på konsumentverkets hemsida

Avbeställning

Innan vi hunnit skicka beställningen kan du avbeställa hela eller delar av din order via e-post. Vi svara då på mailet när avbeställningen gått igenom samt om avbeställningen kom in för sent. Skickar oss ett mail till webshop@clinicdivine.se.

Garanti

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Clinic Divines Webshop lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta tillverkaren.

Personuppgifter Alla personuppgifter som du lämnar behandlas i enlighet med GDPR. Clinic Divines Webshop garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av Clinic Divines Webshop. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Clinic Divines Webshop förbehåller sig också rätten att i vissa fall göra reklamutskick till den e-postadress du har uppgett om du inte uttryckligen har angett att du inte vill ha reklam.

Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara.

Returadress för varor:
Clinic D-vine Söder AB
Kommendörsgatan 20a
114 48 Stockholm

Har du någon fundering så tveka inte att kontakta oss. Skicka ett mail till webshop@clinicdivine.se