Med över 20 år i branschen vet vi att du som kund vill kunna göra mycket själv hemma. Med professionella produkter blir arbetet enklare och roligare. Vi har tagit fram instrument och verktyg som tidigare bara var tillgängligt för yrkesverksamma.

pincetter-vaxning-hemma
clinic-divine-shop

Oavsett om du vill vaxa dig själv hemma, fixa naglarna eller ögonbrynen så är det viktigt med bra verktyg. Vaxvärmare och vax från de bästa tillverkarna, manikyr- & pedikyr-instrument med kirurgisk slipning och pincetter med ett grepp som alltid tar stråt från roten.

Varför köpa av oss?

Clinic Divine Webshop

Välbeprövade produkter

Alla våra produkter här i webshoppen används redan av profesionella salonger över hela världen.

Tillverkade i Europa

För att säkerställa kvalitet och miljö så har vi valt att bara sälja varor som tillverkas i Europa. I miljö & kvalitetssynpunkt.

30 dagars öppetköp

Om du mot förmodan inte är nöjd med dina produkter så är det bara att skicka tillbaka inom 30 dagar och få pengarna tillbaka

0
Anställda
0
Salonger
0
År i branschen
0 +
Nöjda kunder

Vår uppgift är att ge dig det du betalar för, bra produkter!

Vi på Clinic Divine siktar på 100% nöjda kunder. Är du inte nöjd med din vara så ska du självklart kunna lämna tillbaka eller byta.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Ingen fråga är dum och du behöver inte känna att du inte vågar ringa. Du skall vara nöjd med ditt köp och det är vår uppgift att ge dig det du betalar för.

Genom er feedback hjälper ni oss att bli ännu bättre, vi är glada när våra kunder är nöjda!