Om shopen

Roligt att du har hittat hit!
Clinic Divine är ett svenskt företag som har flera salonger runt omkring i Sverige. Vi har även en webshop som säljer ledande vax- och hudårds-produkter. Vi har valt att sälja enligt oss de bästa vax- och hudvårds-produkter som finns där ute. Köper du en produkt på Clinic Divine så kan du vara säker på att den är en av de bästa på marknaden.
På Clinic Divine jobbar professionella hudterapeuter. Med tiden har vi lärt oss vilka produkter som är bra och vilka som inte är det. Alla produkter är ledande internationella märken och är samma som används på de lyxigaste hudvårdsalonger runtom i världen. Det är både billigare och enklare än att köpa i vanliga butiker. En del av våra produkter såsom mänga av våra vaxprodukter säljs inte ens i vanliga butiker. Från det att du beställer varan tills det att du har det hemma tar bara 1-3 dagar.

Clinic Divine Webshop konkurrerar inte med sveriges hudvårdssalonger
Ibland är det skönt att gå till en salong för att få benen vaxade eller att få sig en behaglig ansiktsbehandling. Vi vet dock att intresset av att vaxa sig själv är stor. Då vill vi på Clinic Divine att du ska få den möjligheten. Det viktigaste för oss när vi säljer produkter till dig är att produkterna ska vara lätta att använda och resultatet ska vara samma som på salonger. Viktigt att veta att vi inte säljer produkter för brasiliansk vaxning. Då detta är svårt och riskfyllt att försöka sig på själv.

Har du någon som helst funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på webshop@clinicdivine.se.

Clinic Divine Webshop ägs av Clinic D-vine Söder AB.
Organisationsnummer: 556852-9852