Clinic Divine

Om oss

Clinic Divine har tre salonger i Stockholm, en salong i Göteborg och en i Malmö. Alla salonger är nyrenoverade och har flera ljusa och luftiga behandlingsrum för att skapa en fräsch och trevlig atmosfär. Vårt team utmärker sig för sin professionalitet och omtanke i en miljö som andas harmoni och lyx. Vi använder bara de produkter vi anser vara bäst. Dermalogica för huden och Starpil när vi vaxar.

Vi är måna om att du som kommer till oss får en skön stund av avkoppling och välbefinnande. Till toner av lugn musik kan du slappna av fullt ut, oavsett behandling. För att kunna erbjuda den bästa servicen ställer vi höga krav på våra hudterapeuter som jobbar hos oss.

Alla på Clinic Divine har en hudterapeut-utbildning som är granskad och godkänd av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR samt innehar det internationella och erkända Cidesco-diplomet. Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Clinic Divine!

Nöjda kunder gör oss glada

Vi på Clinic Divine siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat, någon slags reaktion vid din vaxning eller annan behandling vill vi rätta till det. Alla oönskade reaktioner litet som stort, vill vi förebygga och hjälpa dig att ta hand om och förstå.

Har du fått ett oönskat resultat efter ditt besök vill vi åtgärda detta. Du kan därför kontakta oss inom 3 dagar efter din vaxning då vi fortfarande kan se det du är missnöjd med och därefter åtgärda detta samt förhindra att det händer igen. Ring eller maila oss om dina funderingar.

Ingen fråga är dum och du behöver inte känna att du inte vågar ringa. Du skall vara nöjd med ditt besök och det är vår uppgift att ge dig det du betalar för, en optimal behandling! Genom er feedback hjälper ni oss att bli ännu bättre, vi är glada när våra kunder är nöjda!

Personal

Jessika H

Jessica L

Jessica L

Utöver sitt jobb som hudterapeut gillar Jessica att resa, umgås och njuta av god mat från alla världens hörn, gärna tillsammans med familj och vänner. Jessica innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård.

Sofia H

Sofia H

Sofia H

Förutom ett brinnande intresse för hudvård är hon även silversmed med eget smyckesmärke. Gillar att resa och åka till varmare breddgrader. Har SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård och spa.

viktoria

Viktoria

Viktoria

Viktoria gillar djur och natur. På sin lediga tid åker hon gärna in till stan för en finare middag och en god drink. Älskar att resa. Innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård och spa.

Jessika h

Jessika H

Jessika H

Jessika bor i Göteborg och ägnar mycket tid åt skönhet. Som person är hon mycket social och umgås gärna med familj och vänner. På fritiden tränar hon så ofta hon kan. Innehar SHR-examen och Internationell CIDESCO-examen.

ida-clinicdivine

Ida

Ida

Ida är uppvuxen på västkusten men bor idag på Hisingen. Gillar att laga mat, spela biljard och håller på att lära sig spela piano. Ida innehar SHR-examen och Internationell CIDESCO-examen i hudvård och spa.

karro-clinicdivine

Karolina

Karolina

Karolina älskar att resa långt bort, läsa och ritar en hel del på sin lediga tid. Hon är uppvuxen i Polen och bor sedan länge i Stockholm. Karolina innehar SHR-examen och en internationell CIDESCO-examen.

antonia-clinicdivine

Antonia E

Antonia E

Antonia är uppvuxen i Nyköping men har bott i Stockholm sedan 2014. Gilla att umgås med vänner och resa. Tycker även om matlagning och bakning. Innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen.

sapna-clinicdivine

Sapna P

Sapna P

Sapna är en superglad tjej som älskar choklad i nästan alla former. På sin fritid umgås hon mer än gärna med sin kära familj och nära vänner. Att resa är det bästa hon vet. Sapna innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen.

karla-clinicdivine

Karla

Karla

Karla umgås ofta och gärna med både familjen och sina vänner. Hon älskar smink, att resa och träning. Innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård och spa.

mia-clinicdivine

Mia

Mia

Mia bor i Malmö. Har SHR och internationell CIDESCO-examen för hudvård. Intressen är träning, hälsa och mat & vin. Fritiden spenderas gärna med vänner och familj ute på äventyr i naturen eller hemma lagandes goda middagar.

Tara

Tara N

Tara N

Text kommer…janina

Janina B

Janina B

text kommer snart…Therese

Therese H

Therese H

Therese är idag mammaledig med sin lilla son.bild kommer

Susanne A

Susanne A

Susanne bor i Göteborg och har jobbat på Clinic Divine sedan salongen öppnade på Vasaplatsen 2013. Tidigare jobbade hon som fristående hudterapeut med eget företag. Hon gillar att träffa nya människor och intresserar sig mycket för personlig utveckling. Susanne innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård. Hon är just nu mammaledig.

Lediga jobb

Sommarsäsong
Stockholm
2017.01.06
Deltid
Göteborg
2017.01.05

Vi söker just nu hudterapeuter till våra salonger i Stockholm och Göteborg

Skicka ditt CV till ansokan@clinicdivine.se