Clinic Divine

Om oss

Clinic Divine har tre salonger i Stockholm och sedan 2014 även en salong i Göteborg. Alla salonger är nyrenoverade och har flera ljusa och luftiga behandlingsrum för att skapa en fräsch och trevlig atmosfär. Vårt team utmärker sig för sin professionalitet och omtanke i en miljö som andas harmoni och lyx. Vi använder bara de produkter vi anser vara bäst. Dermalogica för huden och Starpil när vi vaxar.

Vi är måna om att du som kommer till oss får en skön stund av avkoppling och välbefinnande. Till toner av lugn musik kan du slappna av fullt ut, oavsett behandling. För att kunna erbjuda den bästa servicen ställer vi höga krav på våra hudterapeuter som jobbar hos oss.

Alla på Clinic Divine har en hudterapeut-utbildning som är granskad och godkänd av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR samt innehar det internationella och erkända Cidesco-diplomet. Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Clinic Divine!

Nöjda kunder gör oss glada

Vi på Clinic Divine siktar på att du ska gå härifrån nöjd och hårfri. Har du fått ett oönskat resultat, någon slags reaktion vid din vaxning eller annan behandling vill vi rätta till det. Alla oönskade reaktioner litet som stort, vill vi förebygga och hjälpa dig att ta hand om och förstå.

Har du fått ett oönskat resultat efter ditt besök vill vi åtgärda detta. Du kan därför kontakta oss inom 3 dagar efter din vaxning då vi fortfarande kan se det du är missnöjd med och därefter åtgärda detta samt förhindra att det händer igen. Ring eller maila oss om dina funderingar.

Ingen fråga är dum och du behöver inte känna att du inte vågar ringa. Du skall vara nöjd med ditt besök och det är vår uppgift att ge dig det du betalar för, en optimal behandling! Genom er feedback hjälper ni oss att bli ännu bättre, vi är glada när våra kunder är nöjda!

Personal

Jessika H

Jessica L

Jessica L

Utöver sitt jobb som hudterapeut gillar Jessica att resa, umgås och njuta av god mat från alla världens hörn, gärna tillsammans med familj och vänner. Jessica innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård.

Sofia H

Sofia H

Sofia H

Sofia är uppvuxen i Dalarna. Förutom ett brinnande intresse för hudvård är hon även silversmed med eget smyckesmärke. Hon älskar att resa och åker till varmare breddgrader så ofta hon kan. Sofia innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård och spa.

Sofia E

Sofia E

Sofia E

Sofia har varit intresserad av hudvård och skönhet sedan ung ålder då hon led av hudproblem. Efter regelbundna behandlingar med positivt resultat hos hudterapeut blev hon inspirerad att hjälpa andra med liknande problem. På sin lediga tid gillar hon att vara ute på vift med sina nära och kära. Sofia innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen i hudvård och spa.

bild kommer

Susanne A

Susanne A

Susanne bor i Göteborg och har jobbat på Clinic Divine sedan salongen öppnade på Vasaplatsen 2013. Tidigare jobbade hon som fristående hudterapeut med eget företag. Hon gillar att träffa nya människor och intresserar sig mycket för personlig utveckling. Susanne innehar SHR-examen och internationell CIDESCO-examen för hudvård. Hon är just nu mammaledig.

Tara

Tara N

Tara N

Text kommer…

 

 

 

 

Therese

Therese H

Therese H

Text kommer…

Mimmi

Mimmi B

Mimmi B

För Mimmi har yrket som hudterapeut alltid varit en dröm. Sin lediga tid spenderar hon med vänner och familj som hon gärna flyger iväg med på en resa. Mimmi är utbildad spa- och hudterapeut och innehar en internationell Cidesco-examen för hudvård.

Jessika h

Jessika H

Jessika H

Jessika bor i Göteborg och ägnar mycket tid åt skönhet. Som person är hon mycket social och umgås gärna med familj och vänner. På fritiden tränar hon så ofta hon kan. Jessika innehar SHR-examen och Internationell CIDESCO-examen i hudvård och spa.

Sonia

Sonia O

Sonia O

Text kommer senare

 

 

 

 

Ana-Paula

Ana-Paula D

Ana-Paula D

Text kommer senare…

 

 

 

 

janina

Janina B

Janina B

text kommer snart…

bild kommer

Antonia E

Antonia E

Text kommer snart…

bild kommer

Viktoria

Viktoria

Text kommer snart…

bild kommer

Sapna P

Sapna P

Text kommer snart…

bild kommer

Tanya V

Tanya V

Text kommer snart…

Lediga jobb

Sommarsäsong
Stockholm
2017.01.06
Deltid
Göteborg
2017.01.05

Vi söker just nu hudterapeuter till våra salonger i Stockholm och Göteborg

Skicka ditt CV till ansokan@clinicdivine.se